Erfarenhet

Verksamhetsutvecklare som har utvecklat och lyft tjugo verksamheter till framgång.

Styrkor är ledarskap, service och utveckling. 

Lyfter som förebild med att skapa, förankra hållbara format och värderar tid för att bygga relationer.

Coachar genom att värdera andras tillväxt. Utveckling görs hela tiden om möjligheterna är tydliga.

Fylld med energi och drivkraft är målet att lyfta omgivningen mot framgång.
Mottot är att överträffa och att skapa trygghet. Det är livskvalité.

Turnarounds har nåtts med framgång med både utveckling och avveckling.
Många sjunkande skepp har kommit på rätt köl igen.

Utbildad till Ekonom inom ledarskap & entreprenörskap, Lunds Universitet, Marknadsekonom, Berghs School of Communication, Stockholm och Coach, CoachCompanion, Malmö.

Drivande såväl operativ som strategisk kreativ, resultatorienterad och prestigelös ledare med dokumenterad förmåga att lyfta verksamheter till framgång.

Framgångsliv drivs med mål att hjälpa klienter att nå framgång i sig själva, i sitt ledarskap och med sin verksamhet eller organisation. 

Privat

För några år sedan valde Ylva med familj att lämna Stockholm för att njuta av tiden i småstadsidyllen Hjo. Nyss fyllda femtio mår hon sitt bästa, lever med mannen Tommy och döttrarna Madicken och Rosaline, snart arton och sexton år.

Ylva är en tacksam livsnjutare som är uppväxt i Stockholms Skärgård, skeppare som njuter mest av familjeliv, i eller på Vättern, på skidor i backen eller i spåret, med dykning, med hunden, nyfunnen löpning, aktiv i naturen och mest av allt, att uppleva livet.

Livet börjar där rädslan slutar

Group of people on peak mountain climbing helping team work , travel trekking success business concept
Livscoach för framgång

Utveckling

Nå Framgång i dig, i ledaren, i verksamheten och i livet.

Framgångsliv är ett utmärkt val för att nå framgång, för att utveckla och förändra olika situationer i livet eller i din verksamhet. Det är ett bra komplement till att komma tillbaka, förändra livsstil och nå nya mål i livet, som ledare eller i ditt egna jag.

Tillsammans lyfter vi din inre potential, så att du får ut maximalt av dig själv. Ylva hjälper dig att hitta de rätta verktygen. Då kommer du att må bättre, leva mer och utveckla ditt bästa jag.

Behovet av Framgångslivs värdeskapande tjänst är långt framskriden i vårt levnadsmönster och klimat. Önskan om att må bättre i livet utmanas de flesta av. För att överleva framtiden behöver vi förebygga om vi inte vill fortsätta att bli mer sjuka. Det behövs en livsförändring, där vi tar kommandot över våra liv.

Vi konsumerar som aldrig förr och prioriterar främst det yttre. Det viktigaste är att ytan ser ut att må bra, socialt i verkligheten och på sociala medier. Den fysiska träningen sker oftast mestadels för utseendets skull och inte alltid för att stärka det mentala.

Trenden är dock redan här; – att vi ska ta hand oss själva mer, att vi måste leva mer hälsosamt och att vi måste tänka på miljön för överlevnad. Alla skulle må bättre om vi utgick inifrån, byggde upp oss mentalt och fick en bättre inre hälsa med mental styrka. Om alla såg det värdeskapande i att mental träning är den mest värdefulla ”må bättre – prestera bättre” resursen skulle världen må så mycket bättre. Lika mycket som konsumeras för att bibehålla det yttre skenet är kostnaden som kör många i botten. Hälsosam och mentalt stark är en äkta må bra känsla. Idag behöver vi mer mental styrka på våra arbetsplatser för att förebygga mental stress, tillse att våra medarbetare tar kommandot över sina liv och gemensamt styr mot framgång.

Den framgången är energifylld, mindre sjuk, förebyggande, ärlig, viljestark, maxad potential, mentalt stark, säger nej till energitjuvar, är levnadsglad, frisk, har bra stressverktyg, en livsstil, trovärdig, lever sitt rätta, modig, har självinsikt, högre självkänsla, bättre självförtroende, ledarskap, större arbetsmoral och till slut, mår bättre och lever mer.